Hvem er vi?

Vi er to ungdommer som slo oss sammen for å starte denne bedriften rett etter videregående skole. Det er fiskeren Leif Arne Ytterland og gründeren Jon Åsmund Guttulsrud.

Etter mye planlegging bestemte vi oss for å kjøpe oss en fiskebåt. Båten fikk så navnet M/S Gutta. Eventyrlystene som vi var, dro vi på tokt etter den beste sjømaten havet hadde å by på. Vi skulle få erfare at dagsfersk fisk & skalldyr var helt særegent, da det kom til smak, konsistens og generell matopplevelse! Man kan si det var som en åpenbaring for oss, særlig for en litt uerfaren Oslo-gutt med minimalt med timer som fisker bak seg. Det var utifra denne opplevelsen idén utfoldet seg; Kan vi tilby middagsbordet i Oslo den samme "hav-ferske" kvaliteten og opplevelsen? 

Det gjorde at vi fikk lyst til å knytte kunden direkte til fiskeren. Vi ønsker at du som bor i Oslo skal kunne få den samme følelsen som det vi fikk, da vi spiste fisken direkte fra båten. 

Vi har åpnet et fiskemottak på Vigra i Ålesund, der vi tar i mot alle varene som er bestilt. På mottaket gjør vi sjømaten spiseklar for deg hvis du ønsker det. Vi ønsker rett og slett at du skal ha mulighet til å bestille noe som er ekstremt ferskt, samtidig som at du slipper bryet ved å gjøre noe med selve produktet. Fisken er ferdig filetert og vakuumpakket. Skalldyrene er enten ferdig kokt og vakuumpakket, eller du kan få det levert levende. 
Alle bestillinger leveres rett hjem på din private dør i Oslo, eller din bedrift.
 

 

 

 

Kontakt oss

kundeservice@havfersk.no

Nordstrandfjørå 44
6050 Valderøya, Ålesund

Postadresse: Nypeveien 2, 0874 Oslo

+47 930 63 652

7583910560_LF3A2974.JPG