Hvordan fungerer Havfersk? 

 
Bruker

Kunden Bestiller

Havfersk viser til hva slags råvarer som er forventet fangst den aktuelle uken. Med denne informasjonen, kan kunden selv plukke ut hva som er ønskelig av råvarer og legge inn en bestilling på dette. Siste bestillingsmulighet er tirsdag kveld, hver uke.

Akterut.jpg

Fiskeren drar ut for å fiske

Med en liste av bestillinger drar de forskjellige fiskerne ut for å fiske det de spesialiserer seg på. I denne flåten stiller vi selv med egen båt, men det sier seg selv at vi alene ikke greier å dekke hele behovet med bare en båt. Derfor er det flere lokale fiskere som henter inn råvarene i samsvar med oss. 
(onsdager)

Sjøkreps

På fabrikken prosesserer vi råvarene 

Når vi får landet sjømaten på fabrikken, går vi gjennom hver enkelt bestilling og gjør klar råvaren til det som er avtalt. Klikk dere videre til "vårt utvalg" for å se hva vi tilbyr og hvordan vi prosesserer de forskjellige råvarene. 

Kjølebil

Frakt og levering

Den sjømaten som er bestilt, blir fraktet i temperaturregulerte kjøretøy fra Mørekysten til Oslo på torsdager.
Mellom 16:00 og 21:00 blir varene levert hjem på døra. Da er sjømaten under 24 timer gammel og så ferskt man kan få det!
 

Ferdig produkt

Klar for et herremåltid

Da er det bare å sette seg ved bordet å spise et herlig måltid. Hvis du ikke ønsker å spise råvarene med en gang, er det beste for holdbarheten og smaken at varen blir fryst ned. All sjømat blir vakumpakket, som gjør det lett og håndterlig.

Vi leverer hjem til deg, eller til bedriften din.